Vertex Securities ShaVertex Securities ShaVertex Securities Sha
E Hënë - E Premte
10:00 - 19:00
info@vertex-securities.com
Pallati 132, Sh: 3, Ap: 30
mbrapa BKT-së
Vertex Securities ShaVertex Securities ShaVertex Securities Sha

Me se merremi

Shërbimet tona

ME SE MERREMI

  • Promovimi i produkteve dhe shërbimeve të investimeve nga shoqëria e brokërimit (Trading Online).
 
  • Ofrimin e informacionit sipas burimeve të çertifikimit për klientët në lidhje me investimet online.
 
  • Udhëzime profesionale nga ekspertë të platformës tregtare konform rregulloreve.
 
  • Me sigurinë dhe transparencën e produkteve të të gjithë përvojës së klientit në tregtimin online.