Vertex Securities ShaVertex Securities ShaVertex Securities Sha
E Hënë - E Premte
10:00 - 19:00
info@vertex-securities.com
Pallati 132, Sh: 3, Ap: 30
mbrapa BKT-së
Vertex Securities ShaVertex Securities ShaVertex Securities Sha

Kush Jemi

KUSH JEMI

“Vertex Securities Sha” është themeluar në vitin 2020, me një staf menaxhimi me eksperincë me më shumë se 5-vjeçare në tregun shqiptar, në fushën e shërbimeve të marketingut financiar.

“Vertex Securities Sha” është regjistruar pranë “Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare (AMF)” për të ushtruar të drejtën të veprojë si agjent i shoqërisë së brokërimit në tituj “WGM Services Ltd”.

Misioni

Misioni ynë është të ofrojmë mbështetje maksimale dhe përkushtim ndaj klientëve tonë të besuar.

Vizioni

Të jemi një hap përpara për tu ofruar klientëve tanë një shërbim profesional me teknologjitë më inovativë.
BASHKOHU ME NE! Bëhuni pjesë e bordit tonë