Vertex Securities ShaVertex Securities ShaVertex Securities Sha
E Hënë - E Premte
10:00 - 19:00
info@vertex-securities.com
Pallati 132, Sh: 3, Ap: 30
mbrapa BKT-së
Vertex Securities ShaVertex Securities ShaVertex Securities Sha

Na Kontaktoni

NA KONTAKTONI!

BASHKOHU ME NE!

Adresa:

Rruga e Kavajës
Pallati 132, Sh: 3, Ap: 30
mbrapa BKT-së

Email:

info@vertex-securities.com

Telefon:

+355 69 20 48 513

Orari i punës:

E Hënë - E Premte
10:00 - 19:00

Bëhuni dhe ju pjesë e BORDIT tonë!