Vertex Securities ShaVertex Securities ShaVertex Securities Sha
E Hënë - E Premte
10:00 - 19:00
info@vertex-securities.com
Pallati 132, Sh: 3, Ap: 30
mbrapa BKT-së
Vertex Securities ShaVertex Securities ShaVertex Securities Sha

Aftësimi Profesional

Vertex Securities Sha

Aftësimi Profesional

“Vertex Securities Sha” sigurohet që stafi të trajnohet me njohuritë e duhura dhe të ketë kompetencat e nevojshme për të përmbushur kërkesat përkatëse rregullatore dhe ligjore, si dhe standartet etike të biznesit.

Stafi është i çertifikuar me njohuritë e duhura në përputhje me direktivat e CySec.

Gjithashtu bashkëpunimi ndërmjet “Vertex Securities Sha” dhe “WGM Services Ltd” na mundëson trajnime të vazhdueshme për të arritur nivelin maksimal të njohurive.