Vertex Securities ShaVertex Securities ShaVertex Securities Sha
E Hënë - E Premte
10:00 - 19:00
info@vertex-securities.com
Pallati 132, Sh: 3, Ap: 30
mbrapa BKT-së
Vertex Securities ShaVertex Securities ShaVertex Securities Sha

Vertex Securities Sha “Vertex Securities Sha” Staf menaxhimi me eksperincë me më shumë
se 5-vjeçare në tregun shqiptar, në fushën
e shërbimeve të marketingut financiar.
Kush Jemi
Bëhuni dhe ju pjesë e BORDIT tonë! Na Kontaktoni

KUSH JEMI

“Vertex Securities Sha” është themeluar në vitin 2020, me një staf menaxhimi me eksperincë me më shumë se 5-vjeçare në tregun shqiptar, në fushën e shërbimeve të marketingut financiar.

“Vertex Securities Sha” është regjistruar pranë “Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare (AMF)” për të ushtruar të drejtën të veprojë si agjent i shoqërisë së brokërimit në tituj “WGM Services Ltd”.

Misioni

Misioni jonë është të ofrojmë mbështetje maksimale dhe përkushtim ndaj klientëve tonë të besuar.

Vizioni

Të jemi një hap përpara për tu ofruar klientëve tanë një shërbim profesional me teknologjitë më inovativë.

ME SE MERREMI

Shërbimet tona

Promovojmë

Promovimi i produkteve dhe shërbimeve të investimeve nga shoqëria e brokërimit (Trading Online).

Ofrojmë

Ofrimin e informacionit sipas burimeve të çertifikimit për klientët në lidhje me investimet online.

Udhëzojmë

Udhëzime profesionale nga ekspertë të platformës tregtare konform rregulloreve.

Sigurojmë

Me sigurinë dhe transparencën e produkteve të të gjithë përvojës së klientit në tregtimin online.

FOTO GALERI

Foto nga ambjentet tona.

All
Load more

BASHKOHU ME NE!

Bëhuni dhe ju pjesë e BORDIT tonë!

Adresa

Rruga e Kavajës
Pallati 132, Sh: 3, Ap: 30, mbrapa BKT-së

Telefon

+355 69 20 48 513

Email

info@vertex-securities.com

EVENTE

Evente dhe lajme nga ne.